18-plussers in gesprek

Jeugdouderling Marjanne Huisman inventariseerde enige tijd geleden de ‘catechese behoefte’ bij jongeren en jongvolwassenen.

Hieruit kwam naar voren dat er (ook) een groep is (met name 18-plussers) die graag op woensdagavond bij elkaar komt om met elkaar in gesprek te gaan over het geloof.

Inmiddels is deze groep al een aantal keren bij elkaar geweest. Het was even zoeken naar iemand die de groep zou leiden maar daar is een oplossing voor gevonden. Vanaf 7 januari zal de groep worden geleid door Marjanne Huisman en Margje Ponstein. Zij gaan samen met de jongeren op zoek naar verdieping in het geloof. Jongeren dragen zelf onderwerpen aan waarover ze graag met elkaar in gesprek willen. Er worden ervaringen, vragen, twijfels en (on)zekerheden met elkaar gedeeld.

Het is de bedoeling dat de jongeren uit deze groep die erover denken om dit seizoen belijdenis van hun geloof af te leggen, na een aantal maanden verder gaan onder begeleiding van ds. Van der Meulen.

De groep bestaat nu uit ongeveer 12 personen, maar er is natuurlijk nog meer plek! Wil jij graag aansluiten? Je bent van harte welkom!

Vanaf 7 januari is er elke woensdagavond vanaf 19.30 uur een bijeenkomst. Loop gerust eens binnen of neem contact op met Marjanne of Margje voor meer informatie.

Naam: Marjanne Huisman
E-mail: marjannevantol@hotmail.com
Telefoonnummer: 0522-475279

 

Terug