Afscheidsdienst

Klik hier voor een persoonlijke uitnodiging
Beste broeders en zusters,

Afscheid Ds. van der Meulen
Op zondag 29 augustus 2021 neemt onze predikant na 8 jaar afscheid van onze gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit om van de gelegenheden gebruik te maken om afscheid te nemen van Ds. van der Meulen.  
Scriba Koob Logtenberg

‘Ik zou het fijn vinden als we elkaar echt nog een keertje kunnen ontmoeten’
Deze zondag zal het de laatste keer zijn dat Ds. P. van der Meulen voorgaat in de dienst als dominee van onze gemeente Staphorst & Rouveen. In een speciale afscheidsdienst staan we hier als gemeente samen bij stil met een bediening van het woord en aanbidding.
Naast de officiële kerkzaal zullen we ook een tweede “kerkzaal” inrichten in de sporthal naast de kerk. Via een groot scherm is alles goed te volgen. De dominee zal in beide kerkzalen een deel van de dienst leiden. Hiermee kunnen we zoveel mogelijk gemeenteleden de gelegenheid geven om aanwezig te zijn en ons te houden aan de covid maatregelen.
Na de dienst willen we graag als gemeente nog even napraten, een kopje koffie drinken en gezamenlijk een lunch gebruiken. Dit kan in de buitenlucht bij mooi weer ook op een veilige manier. Samen met de gemeente afscheid nemen. U en jullie aanwezigheid om deze dienst als gemeente samen met de dominee te beleven wordt dan ook bijzonder op prijs gesteld.
Klik hier om u aan te melden via het inschrijfformulier
U bent van harte uitgenodigd!

Datum