Benefietconcert

Op 2 februari is er een benefietconcert in De Bron in Staphorst voor de Muskathlon Kenia ‘24 waar René Mijnheer aan mee doet.

Een avond gevuld met fantastische muziek van Charis Music, een super gave live band, professionele techniek en een geweldige spreker. Toegang is gratis! Neem ook vooral je buurman/zus/vriend/collega of verre naaste mee!

Zaal open: 19:30 uur
Start avond: 20:00 uur

René Mijnheer: ‘Ik geloof dat mijn sportiviteit een talent is dat ik heb mogen ontvangen. Nu is de tijd gekomen om dit talent in te zetten voor een ander. In mei 2024 ga ik een Ultrarun lopen in het noorden van Kenia. Een fysiek bijna onmogelijke uitdaging, die symbool staat voor het fysieke lijden waarmee de mensen in Kenia dagelijks te kampen hebben. Ik mag dit samen doen met de mensen van Mozaïek/Compassion, maar ik kan dit niet zonder uw hulp! Naast mijn fysieke strijd wil ik samen met u strijden voor het lokale Compassion-project en de onmisbare drinkvoorzieningen. Doel is om hiervoor €10.000 in te zamelen. U kunt mij helpen door een gift. Nog waardevoller is het als u een kind in een Compassion-project zou willen sponsoren en een leven blijvend wilt veranderen. Mooie bijkomstigheid hiervan is dat Compassion dan €1000 bijschrijft op het in te zamelen bedrag (vergeet niet mijn naam hierbij te vermelden). Ik hoop samen met u iets terug te kunnen geven van de grote welvaart, die wij dag in dag uit mogen ontvangen in ons leven!’

Wil je bijdragen?
Klik dan op deze link om een bedrag over te maken
of
Klik op deze link om te doneren via de Muskathlon pagina van René

Gegevens

Tijd
Datum