Boodschappen inzameling

Boodschappeninzameling t.b.v. kerstpakkettenactie (en voedselbank)

Op zondag 6 december is er Heilig Avondmaal.
Rond die datum willen we daarom ook een boodschappen inzamelingsactie houden.
Dit keer willen we goederen inzamelen voor de kerstpakkettenactie die we in december weer organiseren samen met Hervormde Gemeente
de Rank. Met deze boodschappen willen we op zaterdag 19 december kerstpakketjes maken voor mensen in de gemeente Staphorst die dit wel kunnen gebruiken en/of als hart onder de riem zodat men weet dat er aan hen wordt gedacht in de donkere dagen rond kerst.

Op zaterdag 5 december kunt u tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij de kerken in Staphorst en in Rouveen uw boodschappen komen brengen.
Bij de kerken zullen oud diakenen Ria Bruins en Jannie Poolman aanwezig zijn om de boodschappen in ontvangst te nemen.

Er is behoefte aan allerlei ‘droge’ producten zoals koffie, thee, macaroni, spaghetti, rijst, mie, mixen voor nasi, spaghetti, macaroni etc. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken fruit en
blikken vlees. Graag als het mogelijk is met een lange houdbaarheidsdatum.
Liever geen glazen verpakkingen.
Ook verzorgingsmiddelen zoals zeep, shampoo, deodorant, damesverband e.d. en wasmiddelen en andere luxe (cadeau)artikelen zijn van harte welkom. We vragen u als u de producten komt brengen om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen, dus houdt 1,5 meter afstand.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag 5 december iets te komen brengen, en u wilt wel iets bijdragen neem dan contact op met Jannie of Ria of met een van de diakenen. We hopen (weer) op een mooie opbrengst voor de kerstpakkettenactie.

Boodschappen die minder geschikt zijn voor de kerstpakketten en/of wat er nog overblijft gaat naar de voedselbank.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Mocht u later in december nog spulletjes hebben die gebruikt kunnen worden voor de kerstpakkettenactie, dan kunt u deze inleveren op vrijdag 18 december bij de Bron tussen 19.00 en 20.00 uur of op zaterdag 19 december tussen 9.00 en 10.00 uur. U mag ze ook afgeven bij één van de diakenen.

Gegevens

Tijd
Datum