Boodschappen inzameling

Boodschappeninzameling t.b.v. kerstpakkettenactie en voedselbank  

Op zondag 5 december is er weer een Heilig Avondmaal.
Rond die datum houden we ook een boodschappen inzamelingsactie. Dit keer voor de kerstpakkettenactie die we in december weer organiseren samen met Hervormde Gemeente de Rank.
Op zaterdag 4 december kunt u tussen 11.00 uur en 12.00 uur bij de kerk in Staphorst en bij Jannie Poolman, Hazelaarlaan 32 te Rouveen uw boodschappen komen brengen.

Er is behoefte aan allerlei ‘droge’ producten zoals koffie, thee, macaroni, spaghetti, rijst, mie, mixen voor nasi, spaghetti, macaroni etc. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken fruit en blikken vlees.

Graag als het mogelijk is met een lange houdbaarheidsdatum.
Liever geen glazen verpakkingen.
Ook verzorgingsmiddelen zoals zeep, shampoo, deodorant, damesverband e.d. en wasmiddelen en andere luxe (cadeau)artikelen zijn van harte welkom.

We vragen u als u de producten komt brengen om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag 4 december iets te komen brengen, en u wilt wel iets bijdragen neem dan contact op met Jannie of Ria of met een van de diakenen.

We hopen (weer) op een mooie opbrengst voor de kerstpakkettenactie. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Mocht u later in december nog spulletjes hebben die gebruikt kunnen worden voor de kerstpakkettenactie, dan kunt u deze inleveren op zondag 5 of 12 december in de kerk of op vrijdag 17 december bij de Bron tussen 19.00 en 20.00 uur of op zaterdag 18 december tussen 9.00 en 10.00 uur.
U mag ze ook afgeven bij één van de diakenen.
Boodschappen die minder geschikt zijn voor de kerstpakketten en/of wat er nog overblijft gaat naar de voedselbank.

Gegevens

Tijd
Datum