Inzameling Voedselbank

Inzamelingsactie t.b.v. de Voedselbank:

Nog steeds hebben velen, en naar het lijkt steeds meer mensen wegens allerlei redenen helaas de ‘voedselbank’ nodig! Daarom wil de diaconie van GKSR ‘de Bron’ weer een boodschappen-inzamelingsactie houden t.b.v. de voedselbank.

Op zaterdag 10 september kunt u tussen 11.00 u. en 12.00 uur bij de kerk in Staphorst. De inzameling voor de voedselbank in Rouveen kan gebracht worden bij fam. Poolman Hazelaarlaan 32. Wel graag brengen tussen 09.30 en 10.00 uur!! Ook voor de dienst op zondag 11 september kunt u indien gewenst nog boodschappen inleveren in een zaal.

Er is behoefte aan ‘droge’ producten zoals:

macaroni, spaghetti, rijst, mie, én mixen voor nasi- spaghetti-macaroni etc. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken fruit, en blikken vlees. Let a.u.b. ook op de houdbaarheidsdatum!

Liever geen glazen verpakkingen! Ook verzorgingsmiddelen zoals zeep, shampoo, deodorant, damesverband, e.d. en wasmiddelen

zijn van harte welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag 10 of zondag 11 september, iets te komen brengen,

en u wilt wel iets bijdragen neem dan contact een van de diakenen. We hopen (weer) op een mooie opbrengst voor de voedselbank.

Alvast, ook namens de voedselbank, hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Gegevens

Tijd
Datum