Jaarlijkse seniorenreis

Van harte nodigen wij u uit voor het gezamenlijke reisje voor de senioren van ‘de Bron’ en ‘de Rank’ en ‘GKV Staphorst’ op woensdag 14 juni 2017. De afgelopen jaren organiseerden we altijd een bootreisje vanuit Meppel, maar vorig jaar bleek dat de rondvaartboot in Meppel ermee ging stoppen, dus moesten we voor dit jaar op zoek naar een alternatief.

Oude Ambachten
Woensdag 14 juni willen we met de senioren van ‘de Bron’, ‘de Rank’ en ‘GKV Staphorst’ met een (rolstoelgeschikte) bus naar het Oude Ambachten- & Speelgoedmuseum in Terschuur (gemeente Barneveld). Op de achterzijde van deze brief vindt u meer informatie over dit museum.We beseffen dat deze busreis en museumbezoek voor onze oudste gemeenteleden lichamelijk meer belastend is dan een bootreisje, hoewel het museum wel rolstoelvriendelijk is. Uitgenodigd worden alle gemeenteleden vanaf 65 jaar, of die dit jaar 65 jaar hopen te worden, samen met hun partner.

Programma
We vertrekken op woensdag 14 juni om 9.30 uur vanaf ons eigen kerkgebouw met de bus naar Terschuur. Rond 11.00 uur worden we daar ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens is er gelegenheid om rond te kijken in het museum. Tussen de middag bieden we u een broodmaaltijd aan bij het museum, waarna u nog weer rond kunt kijken in het museum. Rond 16.00 uur vertrekken we weer met de bus richting Staphorst waar we rond 17.30 uur verwachten terug te zijn.

Ga mee
Ook dit jaar vragen we een bijdrage in de kosten van € 15,00 per persoon. De bijdrage zal in de bus bij u worden opgehaald. Wanneer u deel wilt nemen aan het seniorenreisje verzoeken wij u om dit door te geven aan de diaken die de uitnodiging bij u thuisbrengt. Ook kunt u uw opgave telefonisch doorgeven. Wilt u bij uw opgave het volgende doorgeven:

  • Het aantal personen dat u opgeeft
  • Of u gebruik maakt van een rolstoel
  • Of u zelf een rolstoel hebt of een rolstoel van het museum wilt gebruiken
  • Of u een rolstoel wilt duwen

    Uiteraard hopen wij u te ontmoeten, graag tot ziens op woensdag 14 juni 2017!Voor inlichtingen of verhindering kunt u bellen naar Johan Krol (0522-475277) of Jenneke Kroes (0522-463661).

    Hartelijke groeten, de diakenen

Gegevens

Tijd
Datum