Concert Charis Music

Op zaterdagavond 16 december 2023 komt Charis Music naar De Bron in Staphorst voor een prachtig avondvullend kerstprogramma.
Een origineel en laagdrempelig concert met een mooie kerstboodschap, een avond om niet te vergeten!

Charis Music bestaat uit een live band, een bevlogen dirigent en een stuk of 18 gepassioneerde en enthousiaste zangers en zangeressen.
Esther Mijnheer uit Rouveen is één van de zangeressen.

Op een heel bijzondere manier staan we deze avond stil bij het eeuwenoude Kerstverhaal. Mooie luisterliedjes worden afgewisseld door bekende popnummers en Kerstklassiekers.

Wat houdt een kerstconcert van Charis Music in?– Kwaliteit!– Een concert van ongeveer 1,5 uur– Een energiek en enthousiast koor– Boordevol muziek, ondersteund door het Kerstverhaal– Onder begeleiding van een live-band– Compleet met techniek en lichtKortom: een avondvullend programma waarin we u op een bijzondere en eigentijdse manier meenemen door het Kerstverhaal en samen het Kerstfeest willen beleven!Locatie: Geref. Kerk de Bron, Churchilllaan 2, StaphorstZaal open: 19:30 uur, Aanvang concert: 20:00 uur

Deze Kersttour zal niet te beluisteren zijn via de livestream van de kerk en zal dus niet uitgezonden worden.Kaarten zijn EUR 10,00 per persoon en te bestellen via het formulier hieronder.

Ticket Charis Music 16-12-2023

  • Hidden
  • Prijs: 10,00 €
  • Voorletter / VoornaamAchternaamTelefoonnummerWoonplaats
    Vul hier uw gegevens in.
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Tijd
Datum
Kosten