Kerstpakketten inzameling

Kerstpakkettenactie

Ook dit jaar houden we samen met de Rank de jaarlijkse kerstpakkettenactie. De diakenen van De Rank en De Bron gaan dan kerstpakketten maken en bezorgen. We willen daarmee mensen bemoedigen die het moeilijk hebben en wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mensen die hiervoor in aanmerking komen worden aangedragen door vluchtelingenwerk, voorgangers en kerkenraadsleden van beide kerken. Ook u mag namen aandragen van mensen waarvan u denkt dat die in aanmerking komen voor een kerstpakket. Deze namen kunt u tot uiterlijk 6 december doorgeven aan diaken Geesje Roze, telefoon 06-18030281 of per mail geesjeroze279@gmail.com. De diaconie beoordeeld de aangedragen namen en bekijkt wat er mogelijk is.

Op zaterdag 3 december tussen 10.30 en 11.30 uur is er gelegenheid om boodschappen in te brengen in de kerk in Staphorst en in de kerk in Rouveen.

Ook op zondag 4 december voorafgaande aan de avondmaalsviering kunnen er boodschappen ingeleverd worden in beide kerken.

Ook is er nog een extra inzameling op vrijdagavond 16 december tussen 19.00  en 20.00 uur en op zaterdagochtend 17 december tussen 8.00 en 10.00 uur.

Er is behoefte aan allerlei ‘droge’ producten zoals koffie en thee, macaroni en spaghetti, mix voor nasi en macaroni, mie, rijst enzovoort. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken soep, blikken fruit en blikken vlees, Graag met een lange houdbaarheidsdatum, liever geen glazen verpakkingen. Ook toiletartikelen zoals zeep, shampoo, deodorant en damesverband, ook wasmiddelen en andere luxe (cadeau)artikelen zijn van harte welkom.

Datum