Kerstproject kindernevendienst

Vanaf 1e adventszondag op 29 november start het kerstproject van de kindernevendienst. Dit jaar heet ons kerstproject ‘Liefdevol aangeraakt’. Centraal staan de verhalen uit Lucas 1 en 2, waarin we mogen lezen over de aankondiging en de geboorte van Jezus Christus in Bethlehem. Op een zeer bijzondere wijze worden de levens van Zacharias & Elisabet en Maria & Jozef veranderd als God elk van hen liefdevol raakt in hun hart. Zij maken deel uit van Gods plan, Zijn liefdevolle belofte komt in vervulling.

Lantaarn
Elke week zal er een afbeelding in een lantaarn worden verlicht voorin de kerk waarover het deze zondag zal gaan. In de kindernevendienst zal er worden gesproken over het verhaal maar zullen er ook weer toepasselijke werkjes worden gemaakt die uiteindelijk met de Kerstdienst in de kerk komen te hangen/liggen. We hopen veel kinderen te mogen ontvangen bij de kindernevendienst!

Kerstdienst
In de Kerstdienst hopen we samen met de kinderen van de kindernevendienst een aantal liedjes te gaan zingen. Na elke dienst in de adventsperiode zal er geoefend worden in de kerk, dus alle kinderen Wees Welkom! Het zou leuk zijn als alle kinderen van de kindernevendienst hierbij kunnen aansluiten.

Team Kindernevendienst Staphorst en Rouveen

Gegevens

Tijd
Datum