Marriagecourse

Marriagecourse (7 avonden)
Na de positieve reacties en ervaringen van afgelopen jaar is het plan om dit jaar weer een marriagecours te organiseren.
Wil jij samen met je partner verdieping in je relatie vinden? Meldt je aan!

De Marriage Course is voor stellen die willen investeren in hun relatie en behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan 2 jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

De Marriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.
De Marriage Course pakt de essentiële onderwerpen van je relatie op. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

Enkele reacties van deelnemers eerder dit jaar:
• Het was elke avond een feestje om naar de cursus te gaan . . .
• . . . stiekem willen we wel weer opnieuw mee doen . . .
• We hadden niet verwacht dat we het zo leuk zouden vinden . . .
• Het is echt een aanrader voor iedereen die in zijn relatie wil investeren . . .
• Je groeit a.h.w. nog meer naar elkaar als stel, als echtpaar.
• Dat is gewoon een geweldige ervaring, nog meer, nog beter…

De voorlopige data in 2020 zijn de volgende vrijdagen 10, 17, 24, 31 januari en 7, 14 en 21 februari van 18.30 – 21.45 uur in De Bron.
Cursusleiders Ria en Johan Dekker
Kosten cursus: vrijwillige bijdrage
opgeven via mail: johanenriadekker@ziggo.nl of tel. 0654385917

Gegevens

Tijd
Datum