Open Doors-dag

Tijdens de Open Doors-dag 2019 vertellen christenen uit het Midden-Oosten hoopvolle verhalen. Met eigen ogen zien zij hoe op de puinhopen van geweld en vervolging nieuw leven ontstaat. Wat kunt u tijdens de Open Doors-dag verwachten?
Tijdens de Open Doors-dag krijgt u de kans om heel dicht naast vervolgde christenen te staan. Een bijzondere dag die u niet wilt missen!

Wat kunt u verwachten tijdens de Open Doors-dag?
Sprekers uit de vervolgde kerk die vanuit hun eigen ervaring vertellen. Hun verhalen zijn indrukwekkend én uitdagend voor uw eigen geloofsleven. Een van de sprekers is pastor Daniël uit Irak. U kunt hier meer over hem lezen. Binnenkort volgen verhalen over de andere sprekers.
Samenzang onder leiding van Jan Willem van Delft (bekend van Nederland Zingt) en zijn band. Speciaal voor de Open Doors-dag zingt Carla uit Libanon een aantal nummers mee. Ze is de dochter van een Iraakse vluchteling en zet haar muzikale talent in om gedesillusioneerde jongeren te bereiken.
Een bemoedigende boodschap van dominee Ron van der Spoel. Hij is tevens gastheer tijdens de Open Doors-dag.
Volop mogelijkheden om meer te weten te komen over christenvervolging wereldwijd en het werk van Open Doors. In de middagpauze kunt u verschillende stands en workshops bezoeken.
Speciale programma’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze programma’s zijn ingedeeld in drie groepen naar basisschoolklas: 1 t/m 3, 4 t/m 6 en 7 & 8.

Bestel hieronder uw gratis tickets.

https://opendoors.nl/evenementen/open-doors-dag-2019

Gegevens

Tijd
Datum

Locatie

Jaarbeurshallen Utrecht