Opendeurdienst

Op zondag 27 september a.s. is de volgende Opendeurdienst in de Rank. De dienst begint om 19.00 uur. Helaas hebben Sjoerd Bakker uit Urk en gospelkoor Young Reflection uit Assen die zouden meewerken aan deze dienst, beiden eind augustus afgezegd. Gelukkig zijn we er met hulp van Joop Dozeman (koster de Rank) en de jubileumcommissie van de Rank in geslaagd om iets anders te vinden.

Just4U uit Hoogeveen komt voor ons de gehele dienst verzorgen!!

De diensten met Just4U zijn altijd erg bijzonder en ze verdienen een volle kerk! Iedereen is dus (weer) van harte uitgenodigd! En neem gerust eens uw buren, vrienden of bekenden mee! U/jij komt toch ook?

Hulp gezocht
Door het vertrek van een paar commissieleden die een andere taak binnen de Bron of de Rank zijn gaan doen, zijn wij op zoek naar een paar nieuwe leden voor in onze commissie. Dus wilt u graag dat wij door gaan met dit soort afwisselende diensten te organiseren en lijkt het u leuk om ons hierbij te helpen dan zoeken we u! Het kost niet veel tijd en het is erg leuk en leerzaam om te doen. Meldt u aan of vraag vrijblijvend informatie bij een van onderstaande personen.

Groeten van de opendeurcommissieleden: Femmy Koobs, Geke Kroes, Jenneke Kroes, Johan Schuurhuis, en Rene Vos.

Gegevens

Tijd
Datum