Rock Steady

Social Media is het thema van ‘Rock Steady’ komende zondag. Kom jij ook? En wie nodig je uit voor dit evenement? Dit bericht graag delen!!
… en psssttt… wist je dat je dat heel eenvoudig doet via de bekende Facebook of Twitter button onderaan dit bericht? Klikken maar!

Wat is Rock Steady?
Rock Steady is een programma en methode afkomstig van Youth for Christ. Bij aanvang van de dienst op zondag ga je in plaats van de kerkzaal in naar een eigen ruimte. Daar ga je samen met andere jongeren samen aan de slag met God en de Bijbel. Via verschillende werkvormen, spellen, vragen en opdrachten maak je op een actieve manier kennis met het geloof. Na de collecte kom je in de kerkzaal en maak je nog het einde van de kerkdienst mee. ‘Rock Steady’ is een programma van de YOB-commissie.

Voor wie is Rock Steady?
Voor alle jeugd van de 1e t/m de 4e klas van het voortgezet onderwijs. Iedereen is van harte welkom. Neem gerust een bekende, vriend of vriendin of kennis mee. Het is voor zowel de jeugd uit Staphorst als Rouveen. Er worden auto’s ingezet, zodat de jeugd uit Rouveen ook tegelijk met de jeugd uit Staphorst kan deelnemen. Het vervoer is dus geregeld.

Gegevens

Tijd
Datum