Sing In

Sing in, zondag 3 oktober in de Bron, aanvang 19.30 uur.

Stichting Welzijn Staphorst vroeg ons om een sing-in te organiseren in de week tegen eenzaamheid. Die liederen zijn uitgekozen rondom de vraag: Waar komt mijn hulp vandaan?

Dit naar aanleiding van psalm 121. Een lied voor onderweg. De liederen die we zingen gaan allemaal over de vraag hoe we kracht vinden voor onderweg op weg naar Gods grote toekomst. Daar kun je naar verlangen als je eenzaam bent, of het moeilijk hebt onderweg. Dan voel je dat je dat niet alleen kunt. Dat je medereizigers nodig hebt om je te bemoedigen. De bedoeling is om dat deze avond samen te doen. Elkaar bemoedigen onderweg, en laten merken dat je niet alleen bent op die weg.

Er zal in verband met de week tegen eenzaamheid een collecte gehouden worden voor Stichting Welzijn Staphorst met als speciaal doel de ‘Luisterlijn’, een telefonische chat (en e-mail) hulp voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek, aan echte aandacht en persoonlijk contact. Deze dienst is dag en nacht, anoniem bereikbaar. SWS wil dit werk ook graag lokaal steunen.

Werkgroep Zingen in De Bron

p.s. voor deze Sing-in gelden hanteren we dezelfde covid-maatregelen als bij de kerkdiensten van de GKSR en de GKV Staphorst.
Geen aanmelding nodig, 1 zitplaats tussen gezinnen / personen, etcetera.
Klik hier voor de covid-19 maatregelen van de GKSR.

 

Gegevens

Tijd
Datum