Alpha Cursus Staphorst

Ben je op zoek naar de zin van je leven?
Vraag jij je soms af of er meer is tussen hemel en aarde?
Ben je op zoek, maar heb je geen idee waarnaar?

Of wil jij je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof?

Geloof is een groeiproces: Het begint met één puzzelstukje, waarna er stukje voor stukje puzzelstukjes worden bijgelegd en jouw geloof steeds een beetje verder mag groeien. Maar het blijft een puzzel, ook als je al je hele leven gelooft of met het christelijk geloof bent opgegroeid.

Wij willen je uitdagen om voor het eerst of opnieuw te gaan zoeken. En ook om door te blijven puzzelen als je het totaalplaatje even niet meer ziet. Dit kan door mee te doen aan de Alpha-cursus.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: ‘Wie is Jezus?’ ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’ en ‘Bijbellezen: waarom en hoe?’

Of heb je andere vragen over het christelijk geloof? Op een leuke en ontspannen manier ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Iedere keer beginnen we met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een inleiding van maximaal een half uur. De cursus duurt 10 avonden en een weekend, maar dat kan ook een avond en een dag zijn. Dit kunnen we samen overleggen.

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd, de cursus is gratis. Lijkt het je wat? Kom dan de eerste keer gewoon eens vrijblijvend kijken of de cursus iets voor jou is.

We starten in Staphorst op woensdag 22 februari 2023
’s avonds om 18.30 uur met een warme maaltijd en het duurt tot 21.45 uur

De Alpha-cursus is voor iedereen!

Wil je meer informatie? bel of app even met een van onderstaande personen:


José Dijk   tel. 06 24 17 59 58 
Ilona Compagner   tel. 06 34 88 45 13
C
oby Trul   tel. 06 10 69 62 15
Henk Bisschop   tel. 06 16 48 28 32  

Geef je op via de mail: alphacursusstaphorstrouveen@gmail.com   

Terug