Baan vinden met initiatief plaatselijke kerken

Je bent je baan kwijt geraakt of je bent om andere redenen op zoek naar een baan. Zonder werk zijn, is vaak geen vrijwillige keus. Je baan verliezen raakt je op praktisch, financieel en persoonlijk gebied. Ineens kan zomaar de vraag boven komen: Wie ben ik zonder werk? Wat je verhaal ook is: in je eentje is het niet eenvoudig. Juist nu de werkgelegenheid aantrekt kan je opnieuw je kansen benutten op de arbeidsmarkt.

JobHulpMaatje is een initiatief van de plaatselijke kerken voor werkzoekenden die elkaar willen steunen en helpen om de juiste baan te vinden. Je gaat aan de slag met de vraag, hoe je concreet stappen kunt zetten bij het vinden van (ander) werk. Een aantal thema’s die besproken zullen worden zijn: Wie ben ik? Wat belemmert mij? Wat kan ik? Wat wil ik? Etc.

Geef je daarom op voor 1 op 1 hulp van een JobHulpMaatje of een training in groepsverband tijdens de JobGroups. Er zijn geen kosten aan verbonden, de hulp wordt je gratis aangeboden. De trainingen JobGroups trainingen starten weer medio maart/april en de JobHulpMaatjes starten in overleg na een intake.

Voor informatie of aanmelding kan je terecht op de website www.hulpmaatjestaphorst.nl of je kan bellen naar 06 19 989 988. Een e-mail sturen kan ook naar; coordinator@hulpmaatjestaphorst.nl

Terug