Belrondes en muzikale uitzending

Belrondes en muzikale uitzending

Op dit moment zijn er 13 personen, die zich hebben opgegeven als ‘Contactpersoon met een bijzondere opdracht’ en elke week enkele gemeenteleden bellen om te vragen hoe het gaat en of we nog wat voor hen kunnen betekenen.
Er zijn nu al ruim 100 adressen gebeld. Het wordt erg gewaardeerd door de mensen, die gebeld zijn. Indien men aangegeven heeft ergens hulp bij nodig te hebben, dan wordt hierop gelijk actie ondernomen. Er wordt teruggekoppeld wat er geregeld is of gaat worden.

Tijdens het telefoongesprek kan er ook een lied aangevraagd worden voor de muzikale uitzending. Er zijn al zoveel aanvragen binnengekomen, dat we niet kunnen garanderen dat we alles kunnen laten horen.
Woensdag 22 april om 20.00 uur hebben we een uitzending, waarin we aangevraagde liederen met muziek en zang ten gehore brengen. Daarnaast is er een korte meditatie. Iedereen kan thuis meeluisteren of meekijken. Mocht er behoefte zijn aan nog een uitzending, dan gaan we kijken of we nog een uitzending kunnen doen. In dat geval gaan we verder met de liederen, die nog op de aanvraaglijst staan. Dus noteer in uw agenda: 22 april 20.00 uur muzikale uitzending!
Deze uitzending is online via de website en via de Lukaskastjes te beluisteren, nĂ­et via YouTube!

Terug