Boekpresentatie en koor op reformatieavond

Op D.V. 16 oktober staat Staphorst stil bij 500 jaar Reformatie. De avond wordt in ‘de Levensbron’ in Rouveen gehouden met dr. B.J. Spruyt en dr. R.T. te Velde als boeiende sprekers. Inloop met koffie vanaf 19.00. Start van de avond om 19.45 uur. Zie www.watgelooftstaphorst.nl/slotavond

Boekpresentatie
De avond is tegelijk het slot van de staphorster kerkentocht van afgelopen mei. Het boek ‘Wat gelooft Staphorst?’ wordt gepresenteerd. Het biedt ook een interessant artikel van de bekende historicus Klaas Tippe met de geschiedenis van de Staphorster kerken in vogelvlucht. Er kan nog tot 15 oktober voor 13,95 euro worden ingetekend op het boek! http://watgelooftstaphorst.nl/bestel-het-boek.
Daarna kost het boek 14,95 euro. Ingetekende boeken kunnen worden opgehaald op de reformatie-avond op 16 oktober of daarna bij boekhandel De Haan. Het boek is uiteraard ook te koop op 16 oktober.

Staphorster Reformatiekoor
De Reformatie liet ons zingen op de toonhoogte van Gods evangelie van genade voor zondige mensen. Op 16 oktober is er samenzang en koorzang. Wil je nog meezingen in het projectkoor o.l.v. de dirigent Harm Hoeve en van burgemeester Segers? Opgeven is nog mogelijk. Via de site: http://watgelooftstaphorst.nl/slotavond/#inschrijven of email: projectkoor@watgelooftstaphorst.nl . Maandag 9 oktober is de oefenavond.

 

Terug