Bootreisje?

Bootreisje organiseren, ja of nee??

In een vergadering van de diaconieën van Hervormde Gemeente de Rank en GKSR de Bron hebben we gesproken over het bootreisje.

Het is drie jaar geleden dat dit voor het laatst is georganiseerd. Voordat we de organisatie hiervan weer oppakken en een datum prikken horen we graag van u of er animo is om mee te gaan met het bootreisje. Het is nl. zo dat er een basisbedrag betaald moet worden voor de boot en daarover heen komt dan nog een x bedrag per deelnemer. Hoe meer deelnemers, des te gunstiger is de totaalprijs. De diaconieën van de kerken betalen het grootste deel van de bootreis maar u betaald als u meegaat ook een eigen bijdrage. We willen de eigen bijdrage die u altijd heeft betaald (20 euro p.p.) eigenlijk niet verhogen.

Daarom willen we vragen of u (senior van 65 jaar en ouder) wilt aangeven of u van plan bent om mee te gaan, stel dat we een bootreisje gaan organiseren. Wilt u dit doorgeven door te mailen met diaconie@gksr.nl  U mag ook bellen of appen (‘s avonds na 18.00 uur) met de voorzitter van de diaconie Mark Kootstra 06-23833294.

Graag reageren voor zaterdag 30 april 2022. We horen graag van u!

Terug