Collectedoel uitgelicht: 15 feb. World Vision

World Vision

Onze wens voor ieder kind: een leven dat helemaal tot bloei komt. Ons gebed voor ieder hart: de  wil om dit waar te maken. World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. We luisteren naar kinderen en pakken de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

Christelijke organisatie
World Vision is een christelijke organisatie. Het hart van ons werk is het geloof dat God liefde is en dat Gods liefde de kracht heeft om levens van kinderen tot bloei te brengen. Ons geloof en onze waarden motiveren ons om positieve en structurele verandering te brengen in de gebieden waarin we werken en ervoor te zorgen dat levens van kinderen tot bloei komen. Wij werken vanuit ons christelijk geloof, maar helpen alle mensen. We geloven dat Gods liefde er voor iedereen is, ongeacht religieuze achtergrond.

Doordat we door religieuze grenzen heen kijken, kunnen we in bijna 100 landen en in miljoenen levens een verschil maken. En dat zorgt ervoor dat we wereldwijd de meest arme en kwetsbare mensen kunnen helpen.

Terug