Coördinatie GKSR in Coronatijd

Coördinatie GKSR in Coronatijd
We leven in onzekere tijden met ongekende maatregelen. Het is onmogelijk elkaar te treffen in een kerkdienst of op één van de vele activiteiten van onze kerk. Aan de andere kant is er wel behoefte aan contact met elkaar. Voor bemoediging, voor praktische hulp en om simpelweg in deze tijden het gemeenteleven warm te houden. We zoeken in tijden van onmogelijkheden naar nieuwe mogelijkheden.

Gemeente zijn
Afgelopen zondag is het gelukt via de digitale weg een kerkdienst te organiseren. Dat willen we de komende periode blijven doen. Maar er is meer; we willen ook invulling blijven geven aan pastoraat en er zijn voor jong en oud.

Daarom is besloten een groep van verschillende kerkenraadsleden te benoemen die zich gedurende deze Coronatijd actief bezig houdt met activiteiten om ons als gemeente bij God te houden en te brengen. Deze groep heeft een coördinerende rol, jaagt initiatieven aan en houdt daarbij overzicht.

Samenstelling
De groep heeft wekelijks op maandagavond van 19.45 tot 20.45 uur via een video overleg contact en bespreekt dan de initiatieven en activiteiten. Suggesties, tips en ideeën zijn van harte welkom. Stuur een mail naar info@gksr.nl of benader de groepsleden.
De groep bestaat uit Ds. Van der Meulen, Jenneke Kroes (diaconie), Marja Krale (pastoraat Rouveen), Henk Bisschop (pastoraat Staphorst), Marisca Kisteman (Jeugd) en Jakob Ponstein (communicatie).

De kerkenraad

 

Terug