Dankdagactie: kleding inzamelen

De kledinginzamelingsactie op dankdag is dit jaar bestemd voor de Welkomwinkel in Zwolle en voor de Kledingbank in Nieuwleusen. Daarnaast houdt de diaconie net als voorgaande jaren een financiële inzameling/collecte bestemd voor de Thuisfrontcommissie (TFC) die de missie van Gert en Irina Mulder mogelijk maakt.

Door spullen in te leveren met dankdag helpt u:

  • De Welkomwinkel in Zwolle (initiatief van het Rode Kruis) om vluchtelingen kleding te geven.
  • de Kledingbank in Nieuwleusen bijdragen aan armoedebestrijding in onze naaste omgeving, zodat mensen die het zelf niet (meer) kunnen betalen kleding krijgen.

Met uw financiële steun helpt u o.a. de Oekraïense weeskinderen in Plyskiv een meer menswaardig bestaan te geven!

U ontvangt bij deze ‘Schakel’ een brief over de dankdagactie met daarin aanvullende informatie over welke goederen er zullen worden ingezameld en een envelopje dat u kunt gebruiken om uw financiële bijdrage in te doen. In de ontmoetingshal van zowel de kerk in Staphorst als in Rouveen komt op dankdag en de zondag erna een bus te staan waarin u deze kunt deponeren.

De inleverdata voor de goederen zijn: woensdag 4 november voor en na kerktijd en zaterdag 7 november van 10:00 uur tot 12:00 uur in ‘de Bron’ in Staphorst. De diaconie rekent op uw steun! Bij voorbaat hartelijk dank!

Terug