Data startweekend bekend

Wie kan zich die prachtige fietstocht met Happen en Trappen niet herinneren? Wat hebben de ouderen genoten van de rondrit met de bus en chauffeur, in en uitstappen op het groene bierkratje. Een prachtige startdienst met Bouwstenen voor ons geloof en na de dienst elkaar ontmoeten. Zo maar enkele elementen uit het startweekend van vorig jaar.

Datum
Ook dit jaar willen we weer samen met elkaar beginnen. Natuurlijk samen beginnen aan de uitdagingen die voor ons liggen in het nieuwe seizoen. Een nieuwe werkgroep is inmiddels gestart met de voorbereidingenwaar we nu al veel plezier aan beleven. Voor nu willen we alvast de datum bekend maken van het startweekend 2017; zaterdag 16 en zondag 17 september 2017.

Hulp
Dus even blokken met een groot kruis in jullie agenda. zaterdagmiddag en de vooravond en de zondagmorgen! We gaan uiteraard nog niks verklappen maar we weten wel dat het niks wordt zonder de hulp van een aantal vrijwilligers. Stel jezelf eens de vraag: “Ja, waarom zou ik dit keer niet mee willen werken bij de uitvoering van het programma?”

Er is altijd wel iets wat jij of u leuk vindt om te doen! Laat het weten en stuur een mailtje naar h.locht1@kpnplanet.nl

Terug