Dienst van Woord en Gebed Harry Hakman

harry HakmanNa een langdurig ziek zijn is afgelopen woensdag 20 april op de leeftijd van 68 jaar overledenĀ Hendrik Hakman (Harry). De dienst van Woord en Gebed wordt gehouden op dinsdag 26 april om 13.30 uur in het kerkgebouw “de Bron” te Staphorst. Vanaf 13.00 uur is er gelegenheid de familie te condoleren.

Hieronder vindt u de rouwkaart:
Rouwkaart Harry Hakman

Op zondagmorgen heeft de gemeente ter nagedachtenis aan br. Hakman lied 190:1,2 JdH gezongen:

Nader tot U, O Heer, Nader tot U;
drukt mij de zorg terneer, Ik kom bij U.
In al mijn pijn en smart, wens ik met heel mijn hart:
dichter bij U te zijn, nader tot U!

Is ‘t wel eens nacht voor mij, weet ik geen raad,
Wordt ‘t duister om mijn heen, ik vrees geen kwaad.
Hoe bang het mij ook zij, Gij zegt: “Vertrouw op mij”
Dus ook in tegenspoed: nader tot U!

Terug