Marriage Course

Wanneer hadden jullie voor het laatst een goed gesprek? Wat zouden jullie graag willen verbeteren in je relatie? Maak tijd voor elkaar met een Marriage Course: zeven romantische en inspirerende avonden samen waarin je investeert in je relatie en er onderwerpen worden behandeld waar ieder stel mee te maken krijgt. Het maakt niet uit of je minder dan 2 jaar of meer dan 30 jaar bent getrouwd.

Zie het als een investering in je relatie, want na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. De focus ligt op jullie twee. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s voer je altijd met z’n tweeën.

Het is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Een dynamisch geheel van lekker samen eten en pakt essentiële onderwerpen van je relatie op. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is ook geen zware kost: de onderwerpen worden op toegankelijke en praktische manier gebracht! Velen hebben tot grote tevredenheid meegedaan.

Het zal plaats vinden van 18.30 uur tot 21.45 uur.

Wil je graag mee doen? Of heb je vragen over de Marriage Course? Neem dan contact op met onderstaande contactpersoon.

Contactpersoon: onbekend