Gezocht!

Zowel voor de opendeurcommissie en het clubwerk zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen. Wie helpt er mee om voor groep 3 toch club te kunnen geven? Hieronder vind je de oproepen van de commissies.

Clubwerk
Groep 4 t/m 8 kan dit jaar starten, omdat er momenteel mensen binnen club dubbele functies op zich nemen. Hier zijn wij heel dankbaar voor, maar eigenlijk zou dit niet moeten. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wegens een te kort aan vrijwilligers kan ook groep 3 helaas (wederom) niet starten. Mocht u ons willen komen versterken, of eens een avondje mee willen draaien om te zien wat club in houdt? Dan kunt u contact op nemen met:   Anne-Marieke Harink: anne_m3@hotmail.com  06-55582376 of Ria Wink riawink@planet.nl  0522-462812

Opendeurdienstcommissie:
Door het vertrek van een paar commissieleden die een andere taak binnen de Bron of de Rank zijn gaan doen, zijn wij op zoek naar een paar nieuwe leden voor in onze commissie. Dus wilt u graag dat wij door gaan met dit soort afwisselende diensten te organiseren en lijkt het u leuk om ons hierbij te helpen dan zoeken we u! Het kostniet veel tijd en het is erg leuk en leerzaam om te doen. Meldt u aan of vraag vrijblijvend informatie bij een van onderstaande personen.

Groeten van de opendeurcommissieleden: Femmy Koobs, Geke Kroes, Jenneke Kroes, Johan Schuurhuis, en Rene Vos.

Terug