Kerstpakketten inzameling

Op zaterdag 16 december houdt de diaconie samen met de Rank de jaarlijkse kerstpakkettenactie. De diakenen van de Rank en de Bron gaan dan kerstpakketten maken en bezorgen. Ze willen daarmee mensen bemoedigen die het moeilijk hebben en wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mensen die hiervoor in aanmerking komen worden aangedragen door vluchtelingenwerk, voorgangers en kerkenraadsleden van beide kerken.

Er is gelegenheid om boodschappen in te brengen op vrijdagavond 15 december tussen 19.00 en 20.00 uur
en op zaterdagochtend 16 december tussen 8.00 en 10.00 uur.
In Staphorst bij de Bron en in Rouveen bij de fam. Poolman aan de Hazelaarlaan 32.

Er is behoefte aan allerlei ‘droge’ producten zoals koffie en thee, macaroni en spaghetti, mix voor nasi en macaroni, mie, rijst enzovoort. Verder is er behoefte aan blikken groente, blikken soep, blikken fruit en blikken vlees, Graag met een lange houdbaarheidsdatum, liever geen glazen verpakkingen. Ook toiletartikelen zoals zeep, shampoo, deodorant en damesverband, ook wasmiddelen en andere luxe (cadeau)artikelen zijn van harte welkom.

Doet u ook weer mee, van harte aanbevolen! We hopen op een mooie opbrengst.

Wij vragen nog vrijwilligers die zaterdag 16 dec van 9.00-12.00 uur willen helpen bij het vullen/ wegbrengen van de dozen. Bij vragen of aanmelding: Neem contact op met Geesje Roze, 06-18030281

 

Terug