Kerstpakkettenactie groot succes

Kerstpakkettenactie van Hervormde gemeente de Rank en Gereformeerde kerk de Bron, Staphorst-Rouveen een groot succes!
Op 5, 18 en 19 december zijn er na een oproep in de Staphorster, op de Weblog en in de kerkbladen door kerkleden en niet-kerkleden veel boodschappen en andere luxe artikelen ingebracht t.b.v. de jaarlijkse kerstpakkettenactie die de Bron en de Rank samen organiseren.
Het was hartverwarmend. Wat is er ontzettend veel ingebracht!
Van alle boodschappen hebben we maar liefst 59 kerstpakketten kunnen maken en rondgedeeld. Er was zoveel ingebracht dat er zelfs nog wat over is gebleven, maar dat brengen we naar de voedselbank. Alles komt dus goed terecht.
Mede dankzij u is deze actie geslaagd! BEDANKT!

Uitdelen
Via voorgangers, ouderlingen, diakenen en vluchtelingenwerk kregen we namen van mensen uit de gemeente Staphorst die iets extra’s, om wat voor reden dan ook, wel konden gebruiken.
Op zaterdag 19 december hebben de diakenen van beide kerken, coronaproof, in de Bron in Staphorst 59 pakketten gemaakt en rondgebracht.
We kregen geweldig mooie reacties. Dankbare mensen, blijde gezichten omdat er naar hun wordt omgezien, omdat er aan hen wordt gedacht…..
Bijzonder om dit, mede dankzij u, zo te kunnen en mogen doen. Om zo te laten zien dat we, ook buiten kerkmuren om, omzien naar elkaar.

Terug