Nieuwe website online

Afgelopen maanden is er door de websitecommissie hard gewerkt aan de nieuwe website.

Het streven was om de website op 1 januari 2015 online te hebben, en dat is gelukt! De website is zowel op de computer en laptop als op de tablet en telefoon beschikbaar.

De komende maanden wordt de website verder gevuld, vooral met activiteiten en nieuwsberichten. Daarvoor heeft de commissie ook u als gemeentelid nodig. U kunt via de website uw eigen activiteit aanmelden, deze zal dan na goedkeuring worden geplaatst. Ook fotomateriaal, nieuwsberichten en filmpjes kunnen worden aangeleverd bij de commissie via de contactpagina.

Er komen nog een aantal kleine wijzigingen. Zo wordt het straks bijvoorbeeld mogelijk om nieuwsberichten en activiteiten via de website te delen op je eigen facebook of twitter pagina. Ook het delen via e-mail is mogelijk.

De websitecommissie zal in het vervolg elke maand bij elkaar komen voor een redactieoverleg, en per week is er één iemand verantwoordelijk voor de website. Zo hoopt men de website zo goed mogelijk up to date te houden. De websitecommissie bestaat uit Arjan Tippe, Ilse Meinen, Michelle van Dijk, Johan Compagner en Jakob Ponstein.

De website is ontwikkeld door Optimus Websites.

Terug