Open deur…? Kom binnen!

Op zondag 19 februari a.s. is er in de Rank, Ebbinge Wubbenlaan 41a te Staphorst om 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur een opendeur zangdienst waarvoor u van harte voor wordt uitgenodigd!!Muzikale medewerking zal worden verleend door het koor de Kuriakè Singers uit Wezep. Zij zullen voor ons verdeeld over drie blokken, in totaal acht Nederlandstalige liederen zingen.

Tussen die blokken door is er veel samenzang. Dus hou je van zingen, dan mag je dit niet missen. Organist voor het begeleiden van de samenzang is Hendrik Snel. We hebben een prachtige liturgie samengesteld met mooie samenzangliederen zoals o.a. Ik zal er zijn en Abba Vader. Verder is er ruimte voor gebed en gedicht.

Tijdens de dienst zijn er twee collectes. De goede doelen collecte is dit keer voor de Thuis Front Commissie die Gert en Irina Mulder financieel ondersteunt. Verder is er nog een collecte voor de onkosten van de dienst. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee nog even na te praten.

Graag tot 19 februari a.s. in de Rank!!

Groeten van de opendeurcommissieleden,
Femmy Koobs, Geke Kroes, Jenneke Kroes en Johan Schuurhuis

Terug