Pinksterfair Rouveen

Op zaterdag 18 mei organiseren de gezamenlijke kerken, De Bron Staphorst/ Rouveen, Hervormde Gemeente Rouveen/ Staphorst en De Levensbron in Rouveen een Pinksterfair.
Het is van 10 tot 15 uur.
Een gezellige markt waarbij de drie kerken samenwerken om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen voor een gaarkeuken die vluchtelingen en daklozen helpt in Oekraïne. De Nederlandse Stefanie zet zich in voor dit doel terwijl ze in Oekraïne woont. Een mooi initiatief waar wij als kerken graag aan mee willen werken.

Kijk voor meer informatie op

In het verleden heeft de organisatie, waarbij verschillende gemeenteleden van de drie kerken betrokken bij zijn, Kerst an Diek georganiseerd. Door omstandigheden kon dit in 2023 niet doorgaan maar heeft de organisatie besloten om dit jaar een Pinksterfair te organiseren.
Tijdens de fair zullen allerlei producten worden verkocht zoals een jarige plantjes, lekkere koeken en taarten in de bakkraam, bbqpakketten en nog veel meer. Ook zal er een wasstraat voor auto’s zijn en hebben de kinderen de mogelijkheid om een knipkaart te kopen om allerlei leuke activiteiten te doen.
Hulp gevraagd
Uiteraard kan de deze fair niet georganiseerd worden door de hulp van gemeenteleden!
Dus gemeenteleden van de kerken; hou het in de gaten en meld je, wanneer het kan, aan als vrijwilliger voor de markt of als vrijwilliger om iets te creatiefs te maken! Alle hulp kunnen we goed gebruiken om er een geslaagde dag van te maken!
Terug