Reformatie-avond krijgt vervolg

Na het succes van afgelopen jaar is de werkgroep alweer druk bezig om d.v. maandag 5 november een tweede editie van de Reformatie-avond te laten plaatsvinden. Deze avond is een aftrap voor een aantal avonden in het voorjaar. Dit jaar staan ze in het teken van het 400-jarig jubileum van de Dordtse Leerregels en worden gehouden in Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) ‘De Levensbron’ in Rouveen.

Prof. Dr. Selderhuis zal ook dit jaar aanwezig zijn, hij zal ons een lezing geven m.b.t. de Dorste Leerregels. Het projectkoor onder leiding van burgemeester Seegers, onze plaatselijke organist Harm Hoeve en koormeester Johan van Arnhem zal tijdens deze reformatie-avond een aantal muziekstukken ten gehore brengen met betrekking op de Reformatie. Meedoen met het projectkoor? Dit kan door een email te sturen naar projectkoorstaphorst2018@gmail.com

“Wij hopen dit jaar opnieuw veel zangers en zangeressen te ontmoeten”, aldus Arend Harink. “Een zangavond, met koor en veel samenzang, waarbij we samen God de lof en eer mogen brengen die Hem toekomt. ”

U bent van harte uitgenodigd om maandag 5 november aanwezig te zijn bij de Reformatie-avond. Deze wordt net als vorig jaar georganiseerd in Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) ‘De Levensbron’ in Rouveen, aanvang: 19:45 uur en vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie.

Terug