Startweekend GKSR

De vakanties zijn weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen en ook de kerkelijke activiteiten gaan binnenkort weer van start. Ook dit jaar vormt het startweekend de gezamenlijke aftrap van het nieuwe kerkelijke seizoen. Op 21 en 22 september hopen we elkaar dan ook te ontmoeten tijdens één van de vele activiteiten die worden georganiseerd. Van jong tot oud, voor iedereen is er iets te beleven.

De startweekendkrant bevat alle informatie voor wat betreft de activiteiten die tijdens het startweekend en het komende kerkelijke seizoen gedaan kunnen worden. Heeft u de krant niet ontvangen of leest u deze liever online? De startweekendkrant is hier te downloaden.

Het startweekend staat bol van activiteiten. Het weekend start op zaterdag 21 september met een ontbijtje en een mountainbikerit. Vervolgens staan er ‘s middags vele activiteiten op het programma zoals de belevingsroute door de kern van Rouveen, spelletjes voor de jongeren in het park achter de kerk, verhalenbingo, proeverij en een orgelconcert door Hendrik Snel en Robert Hofstede. ‘s Avonds is er de gelegenheid om te volleyballen of te voetballen in de sporthal en de afsluiting van de avond vindt plaats rondom het kampvuur.

Op zondag 22 september wordt het startweekend afgesloten met de kerkdienst in de kerk in Staphorst. In een gezamenlijke dienst voor jong en oud willen we met iedereen dit mooie weekend afsluiten.

Komt u ook bij één of meerdere activiteiten? Wij hopen u te mogen verwelkomen.

 

Klik hier voor de uitgebreide startweekend krant

Terug