Stichting Rusland Kinderhulp

 

SPONSORING WIT RUSSISCHE KINDEREN DOOR VRIJWILLIGERS TIJDENS DE FRIESE ELFSTEDENTOCHT.

Op maandag 25 mei (tweede pinksterdag) zal door een aantal vrijwilligers, vrienden van de werkgroep, 240 kilometer van de Friese Elfstedentocht afgelegd worden. Deze sportieve vrienden willen zich graag laten sponsoren voor de kinderen in Wit-Rusland. Een bijzondere prestatie omdat de werkgroep van de Stichting Rusland Kinderhulp al vele jaren wordt gesteund door dit prachtige initiatief! Voorheen was het Ds. Molenaar die liet zich sponsoren. Omdat hij dit jaar niet in de gelegenheid is om de Elfstedentocht te fietsen, is dit stokje overgenomen door een aantal vrijwilligers die de werkgroep een warm hart toedragen.

Wij zijn deze vrijwilligers dan ook bijzonder dankbaar dat zij zich willen laten sponsoren voor kinderen die in de marge van de samenleving met weinig of geen toekomstperspectief opgroeien.

Bij de uitgang van uw kerk liggen op zondag 17 mei en zondag 24 mei intekenlijsten waarop u de vrienden van de werkgroep kunt sponsoren. U kunt er ook voor kiezen om een bedrag over te maken op IBAN: NL69RABO037620331 tnv. Stichting Rusland Kinderhulp ovv sponsoring Friese Elfstedentocht.

De opbrengst komt ten goede aan de drie scholen waar de werkgroep al geruime tijd contacten mee onderhoudt. Op deze scholen is een groot te kort aan leermiddelen en sport attributen. Ook zullen we op kleine schaal verbeteringen in de school realiseren.

Namens de Wit Russische kinderen alvast onze hartelijke dank voor uw bijdrage.

Stichting Rusland Kinderhulp, werkgroep Meppel/Staphorst/Nijeveen

Tuinweg 59,7944 AC Meppel gea.dekker@home.nlĀ  tel.0638910139

 

Terug