Uitzendingen via Youtube door Beamerteam

Bericht van commissie beeld & geluid

Afgelopen weken heeft u kunnen genieten van de uitzendingen via Youtube. Dit werd altijd gedaan door twee dezelfde mensen die op zondag van 8 tot 13 uur twee diensten live streamden. Omdat dit niet vol te houden is hebben zij aangegeven dat ze per zondag 5 juli het graag weer over zouden willen dragen aan de vaste mensen van het beamerteam.

De huidige opstelling en wijze van uitzenden vraagt veel technische handelingen, specifieke kennis en handigheid. Het is nodig dat proces te vereenvoudigen, zodat meer mensen kunnen helpen bij het uitzenden.

Vanaf komende week zal de opstelling van de camera anders zijn. Er komt een vast camerabeeld waarin zowel de voorganger als de beamer te zien is. Zo blijft het mogelijk toch mee te zingen en de voorganger te zien.

Dit betekent dat het beeld dat u thuis te zien krijgt anders zal zijn dan u gewend bent. Wel zijn we bezig met de aanschaf van een nieuwe installatie voor kerktv. Offertes zijn hiervoor aangevraagd.

Wij vragen begrip voor de situatie. Mocht u graag willen bijspringen als lid van het beamerteam of camera-team om in de toekomst uitzendingen mogelijk te blijven maken horen wij dat natuurlijk graag! Aanmelden kan via beamerteam@gksr.nl

 

 

 

Terug