Youth-Alpha in plaats van catechisatie

In plaats van catechisatie is er voor de jeugd vanaf oktober Youth-Alpha. In twee groepen gaat de jeugd op zoek naar antwoorden op levens- en geloofsvragen. Op zondagavond 7 oktober is er een kennismakingsavond om van de cursus te ‘proeven’. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Hoe zien de avonden eruit?
Met andere jongeren van jouw leeftijd (15 – 19 jaar of 20-25 jaar) ga je op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal of filmpje en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Proefavond
Kom samen met je vrienden/vriendinnen (zij hoeven niet lid te zijn van onze kerk 😉) op zondagavond 7 oktober a.s. van 17.30-20.45 uur vrijblijvend kijken wat Youth-Alpha is. Wij hopen natuurlijk dat jij en je vrienden en vriendinnen de smaak te pakken krijgen en de volgende meetings er ook bij zullen zijn.

Kom je ook proeven?
Geef je dan snel op voor de proefavond! Stuur een mailtje of een appje met je naam, adres en het aantal vrienden die je meeneemt naar:

Michel Schoonewelle, tel. 06-83358418, mrschoonewelle@gmail.com of Jannie de Vries, tel. 06-21441232, jannie402@hetnet.nl

Doe dit vóór vrijdag 5 oktober i.v.m. de boodschappen die we moeten doen.

Terug